Nieuw voor leden: Eesti Missa toegevoegd bij studiemateriaal
De ED-Voorjaarsmarkt van 20 mei was weer succesvol. Met Rad van Fortuin, de plantjes, boeken, antiek etc. werd € 3035 opgehaald!
Recensie Voorschotense Krant over Matthäus Passion op webpagina presentatie/persberichten!
Exultate Deo zingt het slotkoor uit de Joshua van Händel. Klik op de link: https://t.co/kg7xzTCL2a
Nieuw: Foto's voor leden van het najaarsconcert van Frans van Leeuwen
Exultate Deo is al meer dan 135 jaar dé oratoriumvereniging van Voorschoten.
Een gemengd koor van zo’n 85 leden van uiteenlopende leeftijd dat staat voor kwaliteit.
We streven ernaar eens per jaar een groot oratoriumconcert met orkest te geven. Zo voerde het koor recent de Matthäus Passion van Bach uit, samen met Wassenaar Vocaliter. In 2016 werd in de Stadsgehoorzaal van Leiden het oratorium Joshua van Händel ten gehore gebracht. Naast werk van de klassieke grootmeesters staat eveneens muziek van minder bekende componisten op het programma. Ook worden er kleinere, interessante concerten gegeven.

Houd je van zingen in een prettige, uitdagende sfeer dan ben je bij Exultate Deo aan het goede adres. Meewerken aan een oratoriumconcert geeft veel voldoening. Als zanger in een amateurkoor ervaar je hoe geweldig het is om, samen met professionele solisten en orkest, een hele zaal in vervoering te brengen.
Wekelijks wordt er gerepeteerd onder de inspirerende leiding van dirigent Leo den Broeder. Noten kunnen lezen is een pré maar niet noodzakelijk.
Kom gewoon eens de sfeer proeven en meezingen op een van onze repetities op dinsdagavond van 20.00 tot 22.00 uur in gebouw ‘De Werf’, Schoolstraat 4, te Voorschoten. Je bent van harte welkom!


Concert_135_jr_ED_2017.jpg

Exultate Deo Voorschoten | www.exultatedeo.nl